Het hele jaar door de lekkerste specialiteiten voor de barbecue

Zeg nou zelf, het is toch een feest om op een mooie zomerse dag gezellig buiten te genieten van een heerlijke barbecue. Maar wij weten ook dat steeds meer mensen het hele jaar door genieten van een lekker stuk vlees van de grill, want ook de winterbarbecue komt steeds meer in trek.

Daarom is Slagerij Herman Vernooij het hele jaar door de barbecuespecialist bij uitstek. De vakman die alles in huis heeft. Van de lekkerste spiezen, hamburgers, shaslics en kipproducten tot de lekkerste specialiteiten. Van sausjes en marinades tot de beste adviezen voor de lekkerste bereiding.

Grootvlees op de barbecue
Probeer ook eens grootvlees op de barbecue. Een heerlijke malse ribeye, een cote de boeuff of bijvoorbeeld een malse varkensprocureur. De bereiding is vaak gemakkelijker dan u denkt, terwijl het resultaat geweldig lekker is. Wij helpen u graag bij de keuze en geven wij u tips op welke wijze u het grootvlees op de barbecue het beste kunt bereiden.

Groeps-BBQ.
Ook voor grote bbq-partijen (tot ongeveer 500 personen) zijn wij inzetbaar. Het verzorgen van uw gehele barbecue incl. het bereiden van uw vlees kunnen wij regelen. Voor meer informatie neem dan even contact op.

Klik hier voor onze bbq-folder